[ Hovedsiden ] [ Koncerter ] [ Dirigent og bestyrelse ] [ Personalia ] [ Nye medlemmer ]
[ Historie ] [ Musikrepertoire ] [ Kormedlemmer ] [ Orkester ] [ Rejser ] [ Billedgalleri ]
[ Intern Nyt ]


MUSIKKORET KØBENHAVN

Personalia
Ole Reuss Schmidt

Dirigent Ole Reuss Schmidt

født i 1955. Kirkemusikalsk diplomeksamen i 1983 ved musikkonservatoriet i Esbjerg. Teologisk særuddannelse ved Århus Universitet i 1984. Studieophold i kordirektion i Stockholm i 2003 med støtte fra kirkeministeriets kompetencepulje. Legat fra Frobenius-Fonten i 2004. Ansat som organist ved Korsvejskirken på Amager og virker desuden som kammermusiker og komponist. Stifter og leder af kammerkoret Euphonia.

Siden 2011 har Ole Reuss Schmidt været fast dirigent for Musikkoret København.
Louise Adrian

Dirigent Louise Adrian

er cand. phil. i musik og desuden uddannet som PO-organist og rytmikpædagog.

Hun har siden sin studietid været beskæftiget med kor- og orkesterdirektion i flere forskellige sammenhænge. Blandt andet har hun i nogle år undervist i korsang og direktion på Instituttet for Rytmik. Foruden sin dirigentvirksomhed har hun i en periode været ansat som organistassistent ved Vigerslev Kirke og siden 1994 har hun arbejdet som organist ved kirken i Vridsløse Statsfængsel. Hun er gift med cand. theol. Erik Adrian.

Louise Adrian har været den musikalske leder af Musikkoret København siden 1994. Hun har orlov og er i øjeblikket leder af Fangekoret.Eva Gaarn

Organist Eva Gaarn

er korets faste pianist. Eva er organist ved Sct. Lukas Kirke på Frederiksberg og er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Som organist har hun afholdt mange koncerter, både som solist og som arrangør i sin kirke gennem årene. Hun har været fast repetitør for Musikkoret København i nogle år og gør en stor og fortjenstfuld indsats i denne egenskab. I 2005 akkompagnerede hun koret på piano ved koncerter, hvor koret sang hele Puccinis "Messa di Gloria" med solister.Erling Krog

Dirigent Erling Krog

modtog i 1965 Musikanmeldernes kunstnerpris og debuterede i 1966 som dirigent med Tivolis Koncertsals orkester. Siden har han dirigeret både amatørkor og -orkestre og professionelle orkestre ved siden af sit arbejde som gymnasielærer i musik og dansk.

Erling Krog har været dirigent for Musikkoret København i en periode fra 2008 til 2010.

MUSIKKORET KØBENHAVN
post@musikkoret.dk
Siden revideret 1. april 2018
Christian Lund-Jacobsen
christian@itcon.dk

[ Hovedsiden ] [ Koncerter ] [ Dirigent og bestyrelse ] [ Personalia ] [ Nye medlemmer ]
[ Historie ] [ Musikrepertoire ] [ Kormedlemmer ] [ Orkester ] [ Rejser ] [ Billedgalleri ]
[ Intern Nyt ]
www.musikkoret.dk/persona.html